Mestská časť Košice - Sídlisko KVP žiada všetkých obyvateľov o pomoc vo veci získania prehľadu o počte chovov ošípaných v mestskej časti pre prípad vypuknutia nákazy a nevyhnutnosť nariaďovania opatrení súvisiacich s nákazou AMO.

 

Vážení obyvatelia,

         v nadväznosti na aktuálny vývoj situácie vo výskyte afrického moru ošípaných (AMO) v okolitých krajinách a s tým súvisiace možné zavlečenie nákazy aj na územie SR je jedným z elementov v rámci aktivít a  krokov týkajúcich sa pripravenosti na nákazu mať prehľad o súčasnom stave počtu chovov ošípaných a to predovšetkým na území pomenovanom ako nárazníkové oblasti, do ktorej patrí aj územie mesta Košice.

 

        Navyše je žiaduce mať určitý prehľad o nekomerčných chovoch ošípaných, na ktoré sa v zmysle platnej legislatívy vzťahovala výnimka z registrácie chovov s  jednou ošípanou.  Táto výnimka bola vykonávacím rozhodnutím komisie (EU) 2018/1669 zo 6. novembra 2018  zrušená a podľa tejto legislatívy musia byť registrované aj tie chovy ošípaných, ktoré chovajú len jeden kus ošípanej.

 

Regionálna veterinárna a  potravinová správa Košice - mesto (ďalej len RVPS Košice-mesto) v zmysle § 8 zákona č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti v znení neskorších predpisov v súčinnosti s  Mestskou časťou Košice – Sídlisko KVP žiada všetkých obyvateľov o  pomoc vo veci získania prehľadu o  počte chovov ošípaných v mestskej časti pre prípad vypuknutia nákazy a  nevyhnutnosť nariaďovania opatrení súvisiacich s  nákazou.

 

        Získané informácie hláste prosím na e-mailovej adrese: k1k@mckvp.sk, alebo na telefónnych číslach:  055/7890610, 055/7890634.

 

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!