Najväčšie výtlky sa dočkajú opravy!

Podľa pôvodného plánu mali byť opravy výtlkov na našom sídlisku už rozbehnuté. Žiaľ, situácia ohľadom nového koronavírusu ovplyvňuje nie len naše životy ale i plánované aktivity mestskej časti. Mení sa to zo dňa na deň, my operatívne reagujeme a následne Vás informujeme.

Dobrou správou je, že v UTOROK (7.4.) sa púšťame do opravy tých najväčších výtlkov v každom jednom obvode, na celom sídlisku. Vytypovali sme ich viac ako 50+, ktoré sa po zime ukázali v katastrofálnom stave. Vieme, že ich je viac, ale tieto sú tie najväčšie a mimo plánovaných celistvých úprav, ktoré plánujeme následne.

Práce pod vedením firmy COLAS Slovakia, a.s. budú prebiehať do štvrtka (9.4.), aby počas Veľkonočných sviatkov nezostali na našom území žiadne rozpracované a nedokončené výtlky. V prípade potreby sa v prácach bude pokračovať na budúci týždeň. Dúfajme, že počasie vydrží.

S ucelenými opravami ciest by sme radi začali po Veľkej noci. Závisieť to však nebude iba od nás, ale najmä od toho, ako tieto práce dovolí realizovať situácia ohľadom ochorenia COVID-19. Aj na našej mestskej časti očakávame zlé časy a budeme musieť pristúpiť k škrtaniu rozpočtovaných prostriedkov v rámci šetriacich opatrení.

Musíme vydržať a byť trpezliví aj v tomto smere. Ďakujeme.

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!