Viac ako 6000 m² komunikácií sme opravili v priebehu 5 dní

Mestská časť Košice-Sídlisko KVP ukončila v piatok (24.4.2020) opravy ciest za takmer 160 000 eur.

Komplexnou rekonštrukciou prešli postupne Jasuschova ulica, Čordákova ulica popri OC Iskra, takisto sa opravil úsek cesty pred garážami na Húskovej ulici ako aj na Klimkovičovej ulici pred vchodmi č. 2-16. Spolu sa opravilo viac ako 6000 m², čo predstavuje najrozsiahlejšiu opravu komunikácii na sídlisku KVP za posledné roky.

Postup prác zvolili podľa starostu Ladislava Lörinca rovnaký ako vlani, kedy menej hospodárne látanie dier postupne nahrádzali opravami súvislých častí. „Našim záujmom je systematicky a cielene investovať do obnovy dôležitej infraštruktúry sídliska. Cesty a chodníky majú už viac ako 35 rokov a na mnohých miestach si vyžadujú generálnu opravu. Zo štatistík nám jednoznačne vyplýva, že z dlhodobej perspektívy je výhodnejšie realizovať opravy vo väčších celkoch a opracovať ucelené úseky. Látanie čiastkových dier je krátkodobé riešenie. Okrem iného sme tak chceli vyjsť v ústrety aj vodičom, kedy sme realizácie urobili v jednom balíku a pomerne rýchlo, s krátkym obmedzením v mobilite.“ Dodal s tým, že vybrali tie najkritickejšie úseky, na ktoré dlhodobo upozorňovali aj samotní obyvatelia.

Práce realizovala firma COLAS a.s., dokončené boli v priebehu 5-tich pracovných dní.

Mestská časť bude v priebehu budúcich dní ešte odpratávať zvyšky stavebného materiálu a odpad. Takisto bude odstránené dočasné dopravné značenie. V priebehu budúcich 2 týždňov budú takisto gumou zaliate všetky zárezy a spoje, aby nezatiekla voda. Zvýši sa tým životnosť a prevencia. Na prelome mesiaca máj a jún pribudne vodorovné dopravné značenie na cestách a parkoviskách. Budeme to robiť celoplošne na celom sídlisku.

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!