Sobota na KVP sa niesla v prospech čistejšieho sídliska

Po roku sme dnes opäť zažili špeciálnu sobotu, o niekoľko zaujímavých rekordov sa postaral Deň čistého KVP.
Zbieranie smetia, odpratávanie neporiadku, čistenie okolia a parádna 100-vka vriec odpadu, svedčí o tom, že sme sa v našej mestskej časti poučili a naše okolie nám nie je ľahostajné. V minulých rokoch bolo totiž štandardom až 150 plných vriec. Môžeme si blahoželať a tešiť sa z čistejšieho sídliska.
 
Ruku k dielu opäť podali ľudia z organizácií pôsobiacich na našom sídlisku Dorka, Radosť, Denné centrum ako aj Enjoy the ride. Pomôcť prišlo aj Dobrovoľnícke centrum Košíc a pridal sa ku nám aj malý takmer 2 ročný KVP-čkár, dnešný najmladší dobrovoľník. Rekord dnes urobil aj člen Trash Heroes Košice, ktorý kvôli čistému KVP precestoval celú republiku, aby sa z hlavného mesta dostal na východ kvôli lepšiemu prostrediu nás všetkých.
 
Spolu stovka ľudí - rodiny s deťmi, dobrovoľníci, zamestnanci úradu, naši poslanci i seniori dnes mohli mať vlastný program, no dali prednosť spoločnej aktivite.
 
Všetci do jedného, patrí vám veľké ĎAKUJEME. Ak máte fotky z dnešného podujatia neváhajte ich pridať do komentára aj s hastagom#cisteKVP a zapojte sa tak do súťaže o zaujímavé ceny.
 
Pochvalu si však zaslúžia všetci obyvatelia KVP, ktorí sú rok čo rok zodpovednejší. A takisto aj naši pracovníci, pre ktorých je údržba sídliska dennou prioritou. Zhodli sme sa na tom, že je to vidieť. Nielen na nižšom počte vriec odpadu, no hlavne na prístupe ľudí, ich angažovaní aj správaní voči celej komunite.
 
Ďakujeme vám.

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!